Kuvendi i Republikës së Kosovës

Jahja Kokaj

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 01.06.1948;

Vendlindja: Gjakovë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Doktor i Shkencave të Fizikës;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbokroate, Arabe, Frënge(Fillestar);

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Deputet, Prof Universiteti;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit