Kuvendi i Republikës së Kosovës

Mirsad Shkreta

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

KOMISIONET: Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale 

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 07.02.1976;

Vendlindja: Shkup;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Kirurg Oral- Dr.sci;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze, Serbe;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Kirurg oral (QSKUK), Shef Kabineti (Ministria e Shëndetësis), Ligjërues Universitar;

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit