Kuvendi i Republikës së Kosovës

Glauk Konjufca

PARTIA:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

GRUPI PARLAMENTAR: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 25.07.1981;

Vendlindja: Prishtinë;

Statusi civil: I martuar;

Arsimimi: Fakulteti i Filozofisë;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Angleze;

Funksioni i tanishëm: Kryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës;
 

DEKLARIMI I PASURISË

PYETJET DREJTUAR DEPUTETIT

Pyetjet të cilat nxisin gjuhë të urrejtjes, nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen. Pyetjet do të kalojnë përmes filtrimit nga ana e Kuvendit para se të ju drejtohen deputetëve. Kuvendi mbanë të drejtën e redaktimit të pyetjeve.

Pyetja juaj u dergua.

Faleminderit