Assembly of the Republic of Kosova

Nasuf Bejta

Party:Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Parliamentary group: Lëvizja VETËVENDOSJE! (LVV)

Committees: Committee on Human Rights, Gender Equality, Victims of Sexual Violence During the War, Missing Persons and Petitions

Përkatësia etnike: Shqiptar;

Ditëlindja: 03.11.1960;

Vendlindja: Smrekonicë - VUSHTRRI;

Statusi civil: 

Arsimimi: Fak. Elektroteknik;

Gjuhë tjetër përveç amtares: Frënge, Serbokroate;

Aktivitete dhe funksione paraprake apo të tanishme: Mësimdhënës i lëndëve të elektroteknikës në SHMT "Lutfi Musiqi" - Vushtrri;

DEKLARIMI I PASURISË

Questions addressed to the MP

Questions which are not clearly worded and are outside the scope of the Assembly shall not be published.

Your question has been sent.

Thank you!