Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca takoi Zëvendës Ndihmës Sekretarin e SHBA-së, Gabriel Escobar

e martë, 28.03.2023

Nga mbledhja e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere  

e martë, 28.03.2023

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale mbajti mbledhjen e radhës

e martë, 28.03.2023

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!