Lajmet e fundit

Më 8-10 tetor mbahet në Prishtinë Seminari i 102-të Rose-Roth i Asamblesë Parlamentare të NATO-s

e enjte, 06.10.2022

Mbledhje e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere

e mërkurë, 05.10.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!