Lajmet e fundit

Sot mbahet ceremonia përmbyllëse e fushatës globale ”16 ditët e aktivizmit kundër dhunës në baza gjinore”

e shtunë, 10.12.2022

Kryetari Glauk Konjufca: Kosova shembulli më i mirë i diversitetit fetar

e premte, 09.12.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!