Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca priti në takim ambasadorin e Japonisë, Ryuta Mizuuchi  

e hënë, 02.10.2023

Nga mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë

e hënë, 02.10.2023

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!