Lajmet e fundit

Kryetari Konjufca priti në takim lamtumirës Shefin e Zyrës së BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog

e enjte, 18.07.2024

Kryetari Konjufca priti në takim Drejtoren e re të Zyrës së UNICEF-it në Kosovë, Veronika Vashchenko

e enjte, 18.07.2024

Vazhdoi shqyrtimi i raportit vjetor financiar të Buxhetit të Republikës së Kosovës për vitin 2023

e mërkurë, 17.07.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!