Lajmet e fundit

Gratë deputete dhe asambliste kërkojnë fuqizim më të madh të rolit të gruas

e premte, 26.05.2023

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim priti në takim shefin e Avokatit të Popullit të Turqisë, Seref Mallkoq  

e enjte, 25.05.2023

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!