Lajmet e fundit

Kryekuvendari Konjufca: Serbia kishte qëllim shfarosjen e popullit tonë

e diel, 18.04.2021

Kryekuvendari Konjufca: Serbia kreu gjenocid në Kosovë, duhet paditur

e shtunë, 17.04.2021

Kryekuvendari Konjufca priti në takim përfaqësuesit e koalicionit VAKAT

e premte, 16.04.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!