Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca priti në takim ambasadorin e Gjermanisë, Joern Rohde

e premte, 24.06.2022

Vizitë pune e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes në Komandën e Logjistikës së FSK-së

e premte, 24.06.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!