Lajmet e fundit

Kryetari Konjufca: Kosova dje humbi njërin prej miqve më të mirë të saj

e hënë, 06.12.2021

Kryetari Glauk Konjufca dhe nënkryetarja Saranda Bogujevci vizituan Finlandën

e hënë, 06.12.2021

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!