Lajmet e fundit

Nga seanca e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim 

e mërkurë, 30.11.2022

Anëtarët e Komisionit nuk e kanë mbështetur për procedim të mëtejmë Projektligjin nr. 08/L-193 për ndarjet buxhetore për buxhetin e Republikës së Kosovës, për vitin 2023 nga fusha të cilën e mbulon Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim (për miratim) në Kuvendin e Republikës së Kosovës 

LEXO LAJMIN E PLOTË

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!