Lajmet e fundit

Kryetari Konjufca priti sot në takim Shefen e Programeve të NDI-së, Stephanie Rust dhe Drejtorin e Programeve të NDI-së për Evropën Qendrore dhe Lindore, Robert Benjamin

e premte, 14.06.2024

Dëgjim publik i Komisionit për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti

e premte, 14.06.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!