Lajmet e fundit

Kuvendi miratoi në shqyrtim të dytë Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore

e mërkurë, 28.07.2021

​Presidentja Osmani, kryekuvendari Konjufca dhe kryeministri Kurti pritën të mbijetuarit e aksidentit tragjik në Kroaci

e martë, 27.07.2021

Komunikatë e përbashkët e Presidentes, Kryetarit të Kuvendit dhe Kryeministrit të Republikës së Kosovës

LEXO LAJMIN E PLOTË

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!