Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca priti në takim Ambasadoren Greke, Heleni Vakali 

e premte, 20.05.2022

Kryetari Glauk Konjufca takoi raportuesen e Komisionit të Venecias, Grainne McMorrow 

e premte, 20.05.2022

Komisioni për Integrim Evropian takoi Shefin e Zyrës dhe Përfaqësuesin Special të BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog

e premte, 20.05.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!