Lajmet e fundit

Kryetari Glauk Konjufca priti në takim diplomatin japonez, Keisuke Yamanaka 

e martë, 18.01.2022

Nënshkruhet Marrëveshje Mirëkuptimi ndërmjet Kuvendit të Republikës së Kosovës dhe Agjencisë së Statistikave të Kosovës

e martë, 18.01.2022

Nga mbledhja e Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturë, Rini dhe Sport

e martë, 18.01.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!