Lajmet e fundit

Kryetari Konjufca priti në takim Ministrin e Brendshëm të Izraelit, Moshe Arbel

e martë, 18.06.2024

Nënkryetarja Bogujevci mirëpriti Nënkryetarin e Kuvendit të Portugalisë, Marcos Perestrello

e martë, 18.06.2024

Nënkryetarja Bogujevci në Bashkësinë Islame, uron qytetarët për Festën e Kurban Bajramit

e diel, 16.06.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!