Lajmet e fundit

Mbledhje e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere

e mërkurë, 05.10.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!