Lajmet e fundit

Seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Republikës së Kosovës

e enjte, 27.01.2022

Nga mbledhja e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere

e mërkurë, 26.01.2022

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!