Lajmet e fundit

Mbledhje e Komisionit për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes

e hënë, 26.02.2024

Mbledhje e përbashkët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, Viktimat e Dhunës Seksuale të Luftës, Persona të Pagjetur dhe Peticione dhe Komisionit për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale

e hënë, 26.02.2024

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!