Assembly Meetings Calendar

Krasniqi-Teuta Arifi-Meeting

Assembly President

Thursday, 22.03.2012 14:30

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com