Assembly Meetings Calendar

Friday, 09.03.2012

  • Time 11:00

    Plenary Session

    read more

  • Time 13:00 in room C 203

    Meeting of the committee

    read more

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com