Ligjet sipas emrit

2011/04-L-075Shpalo (PDF)

Ligji per ndryshimin dhe plotėsimin e ligjit nr. 2003-24 pėr sport

Vėrejtje: Ligji ėshtė miratuar nė Kuvend me 21.12.2011, kurse ėshtė shpallur me Dekretin e Presidentit tė Republikės sė Kosovės nr.DL-003-2012, Datė 06.01.2012

U miratua nga Kuvendi:
21.12.2011
Ėshtė shpallur me Dekretin e
Presidentit tė Republikės sė Kosovės:
06.01.2012
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com