Ligjet sipas emrit

2004/29Shpalo (PDF)

Ligji pėr ndryshimet dhe plotėsimet e ligjit Nr. 2003/3 pėr pyjet e Kosovės

Duke pasur parasysh nevojėn pėr plotėsimin dhe ndryshimin e ligjit nr.2003/3 pėr Pyjet e Kosovės pėr krijimin e kushteve qė ligji tė gjej zbatueshmėri tė plotė dhe duke pasur parasysh ndryshimet me Kodin Penal tė Kosovės

U miratua nga Kuvendi:
28.07.2004
U shpall nga PSSP:
14.10.2004
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com