Ligjet sipas emrit

I
 • Inspekcioni bujqėsor(2008/03-L-029)
 • Inspeksioni i Arsimit(2004/37)
 • Inspeksioni i tregut(2005/02-L1)
 • Inspektorati i produkteve tė ndėrtimit(2006/02-L62)
 • Inspektorati Sanitar(2003/22)
 • Inspektorati shėndetėsor(2006/02-L38)
 • Inspektoratin dhe mbikėqyrjen e tregut(2010/03-L-181)
 • Inspektoratin dhe mbikėqyrjen e tregut, ndryshimi dhe plotėsimi i ligjit nr.03-L-181(2012/04-L-186)
 • Inspektoratin e mjedisit, ujėrave, natyrės, planifikimit hapėsinor dhe ndėrtimit(2012/04-L-175)
 • Inspektoratin e punёs, ndryshim dhe plotėsim i Ligjit nr.2002/9(2008/03-L-017)
 • Inspektoratin policor tė Kosovės(2008/03-L-036)
 • Inspektoratin Policor tė Kosovės(2010/03-L-231)
 • Institucionet e kulturės(2006/02-L57)
 • Institutin e Kosovės pėr administratė publike(04/L-221)
 • Institutin Gjyqėsor tė Kosovės(2006/02-L-25)
 • Investimet e huaja(2005/02-L33)
 • Investimet e huaja(04/L-220)
 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com