Lajmet e fundit

Urim i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, për kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë, Gramoz Ruçi, për Festën së Flamurit, 28 Nëntorin

e shtunë, 28.11.2020

Konferenca Ndërkombëtarë për Përvjetorin e 70-të të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut (23 nëntor 2020, përmes ZOOM platformës) - Fjalimi nga Dr.Vjosa Osmani-Sadriu Presidente në detyrë e Kosovës dhe Kryetare e Kuvendit

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!