Transkriptet

  Seancë Plenare

  E Mërkure, 10.05.2017 10:00
  Rendi i ditës


  1. Shqyrtimi i Mocionit të mosbesimit ndaj Qeverisë së Republikës së Kosovës, të propozuar nga grupet parlamentare: Nisma për Kosovën, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lëvizja "Vetëvendosje", mbështetur nga 42 deputetë

  ProcesverbaliTranskripti

  Votimi elektronik

  pika 1