Kalendari i takimeve dhe i seancave

Dëgjim publik

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe mbikëqyrjen e Agjencisë kundër Korrupsionit

E Marte, 05.12.2017 13:00 në sallën S-I

Rendi i ditës:

Dëgjim publik me Ministrin e Drejtësisë z. Abelard Tahiri dhe Drejtorin e Agjencisë kundër Korrupsionit z. Shaip Havolli.

Tema: Arritjet, sfidat dhe avancimi në luftën kundër korrupsionit.