Kalendari i takimeve dhe i seancave

Mbledhja e komisionit

E Mėrkure, 18.01.2012 11:00 nė sallėn N 10

Rendi i ditės

1. Miratimi i rendit tė ditės;
2. Miratimi i Procesverbalit tė mbledhjes tė komisionit tė mbajtura mė 06.12.2011;
3. Miratimi i Raportit tė Punės sė Komisionit pėr vitin 2011;
4. Tė ndryshme.

 

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni pƫr Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com