Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Teuta Haxhiu

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • AAK

Partia

 • Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK)

Të dhëna personale

 • E lindur më 06.10.1968 në Lumbardh
 • E martuar

Arsimimi

 • Fakultetin e Matematikës
 • Master: Para diplomimit në Programin udhëheqje arsimore pranë Fakultetit të Edukimit në Prishtinë

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • Mësimdhënëse që nga viti 1990.
  (2008-2009)-nënkryetare e Komunës së Gjakovës.
  (2009-2010)- kryesuese e KK në Gjakovë

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • Gjuhë angleze dhe gjuhë serbe (mesatarisht)

Adresa

 • Dobrosh-Gjakovë

Telefoni

 • 044-857-870