Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Nuredin Ibishi

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • LDK

Partia

 • Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK)

Të dhëna personale

 • I lindur më 04.12.1956 në Kalaticë, Podujevë
 • I martuar

Arsimimi

 • Akademia Ushtarake, Beograd.
 • Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës.
 • Magjistër i Shkencave Juridike, drejtimi penalo-juridik, Universiteti i Prishtinës.

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • 1979 - 1990 - Menaxher policor/Ish-Sekretariati i Punëve të Brendshme të KSA të Kosovës
  1998-1999 - pjesëtar i UÇK-së (komandat i Brigadës 151 "Zahir Pajaziti" dhe shef i Shtabit të ZOLL-it të UÇK-së)
  1999 - 2003 - Zyrtar policor i Shërbimit Policor të Kosovës, në kuadër të Policisë së UNMIK-ut
  2004 - 2006 - Menaxher në Kompaninë për shërbime private të sigurisë
  2006 - 2007 - Këshilltar për polici i ministrit të MPB-së dhe këshilltar në Zyrën e Kryeministrit
  2008 - 2009 - 2004 - 2006 - Menaxher në Kompaninë për shërbime private të sigurisë
  2009 - 2013 - Ekspert ligjor i UNDP-së dhe Këshillit të CDF-it në komisionet e Kuvendit të Kosovës

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • anglisht, serbisht-kroatisht-boshnjakisht, maqedonisht-sllovenisht, turqisht

Adresa

 • Prishtinë

Telefoni

 • 044 110 850