Arkivi

Periudha e pestë Legjislative (17.07.2014 - 10.05.2017)

Duda Balje

Duda Balje

Funksionet në Kuvendin e Kosovës

  Grupi parlamentar

 • 6+

Partia

 • VAKAT (VAKAT)

Të dhëna personale

 • E lindur më 16.10.1977 në Prizren
 • E martuar

Arsimimi

 • • Fakulteti Ekonomik, magjistratura-biznis ekonomi,
 • • Doktoratura-menaxhimi i resurseve njerzore

Aktivitete dhe funksione, të tanishme apo paraprake

 • • Menaxhere e spitalit gjinekologjik GENESIS Medical-Beograd, Asistente e drejtorit gjeneral në fabrikën e sheqerit Novi Sad, Drejtoreshë e Bordit Hidroregjioni Jugor-Prizeren

Gjuhë tjetër përveç amtares

 • • Gjuhë Angleze, Maqedone

Adresa

 • • Prizren

Telefoni

 • 044-983-011