Arkivi

Periudha e tretė Legjislative (13.12.2007 - 03.11.2010)

Slaviša Petković

Slaviša Petković

Funksionet nė Kuvendin e Kosovės

    Partia

    • PARTIA DEMOKRATIKE SERBE E KOSOVĖS DHE METOHISĖ (SDSKIM)