Lajmet e fundit

Agjenda e kryeparlamentarit Kadri Veseli për ditën e martë, 14 nëntor 2017

E Hënë, 13.11.2017
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, merr pjesë në konferencën ndërkombëtare "NATO dhe Ballkani Perëndimor - Dinamikat regjionale në periudhën e sfidave globale të sigurisë".

VENDI: Hotel Emerald

KOHA: 09:30

Mirëpresim ekipet tuaja!

 

Agjenda e kryeparlamentarit Kadri Veseli për ditën e martë, 14 nëntor 2017