Lajmet e fundit

Nuk u mbajt mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

E Hënë, 20.03.2017
Mbledhja e Kryesisë së Kuvendit të Republikës së Kosovës, e paraparë të mbahet sot në orën 11:00, në mungesë të kuorumit, është shtyrë për një ditë tjetër.

Nuk u mbajt mbledhja e Kryesisë së Kuvendit
 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com