Lajmet e fundit

Kryekuvendari Krasniqi priti një grup studentësh nga Universiteti i Nju-Jorkut në Tiranë

E Premte, 13.04.2012
Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, dr. Jakup Krasniqi, kishte sot një takim me një grup studentësh nga Universiteti i Nju-Jorkut në Tiranë. Duke përfillur interesimin e studentëve që kishte të bënte me rrugën arsimore, shkencore e politike të kryekuvendarit, pjesëmarrjen në lëvizjen çlirimtare të Kosovës, si dhe zhvillimet aktuale në Kosovë, kryekuvendari Krasniqi foli gjerësisht për këto ecuri. Moto e takimit ishte se pavarësia e Kosovës, është ngjarja më e rëndësishme e popullit shqiptar, që nga Dita e Pavarësisë së Shqipërisë më 1912. Shteti pavarur i Kosovës hap perspektiva të mëdha për popullin e Kosovës, por njëherësh shtron edhe obligime për të punuar denjësisht për ndërtimin e tij, pohoi kreu i Kuvendit të Kosovës, Krasniqi.

Kryekuvendari Krasniqi priti  një grup studentësh nga Universiteti i Nju-Jorkut në Tiranë