Lajmet e fundit

Kryetarët e grupeve parlamentare të Kuvendit do të takohen me Përfaqësuesit e Bankës Botërore

E Enjte, 15.03.2012

Nesër, me 16 mars 2012, nën udhëheqjen e nënkryetarit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, z. Xhavit Haliti, do të mbahet takimi me kryetarët e grupeve parlamentare të Kuvendit të Kosovës dhe përfaqësuesit e Bankës Botërore në Kosovë: znj. Jane Armitage, drejtoreshë vendore dhe koordinatore rajonale për Evropën Juglindore dhe z. Jan - Peter Olter, menaxher vendor, Zyra e Bankës Botërore në Kosovë.


Vendi: Salla N-303
Koha : në orën 9:00
Për mediet: xhirim, fotografim dhe prononcim.