Lajmet e fundit

Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi...

E Marte, 17.01.2012
Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural dhe Mjedis e Planifikim Hapësinor, edhe në mbledhjen e sotme vijoi së shqyrtuari Projektligjin për Qendrën Historike të Prizrenit. Në këtë mbledhje, në të cilën ishin të pranishëm edhe përfaqësues të Ministrisë së Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor (MAPH) dhe të ICO-së, Komisioni harmonizoi qëndrimet dhe formuloi disa amendamente. Mbledhja do të vazhdojë nesër dhe pritet të formulohen amendamentetet që kanë të bëjnë me nenet e kapitullit të tretë të Projektligjit.

Nga mbledhja e Komisionit për Bujqësi...