Lajmet e fundit

Komisioni për Mbikëqyrjen e AKI-së vizitoi Drejtorinë Qendrore të AKI-së

E Premte, 12.10.2018
Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, i kryesuar nga deputetja Ganimete Musliu, zv/kryetare e Komisionit, ka realizuar një vizitë pune në Drejtorinë Qendrore të AKI-së.

Komisioni është takuar me stafin drejtues të Agjencisë, i cili ka është njoftuar lidhur me punën e kësaj Agjencie në përmbushjen e mandatit të saj, si për dhe aspekte që lidhen me sigurinë në Kosovë.

 

Komisioni për Mbikëqyrjen e AKI-së vizitoi Drejtorinë Qendrore të AKI-së