Lajmet e fundit

Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdon seanca plenare

E Premte, 12.10.2018
Të hënën, më 15 tetor 2018, në orën 9:00, Kryesia e Kuvendit të Republikës së Kosovës do të mbajë mbledhjen e radhës.

Në orën 10:00, në po të njëjtën ditë, ndërkaq, do të vazhdojë seanca plenare e Kuvendit, me pikat e mbetura.

Të hënën mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit dhe vazhdon seanca plenare