Lajmet e fundit

 • E Hënë, 20.02.2017

  Kryeparlamentari Veseli takoi kryetarin e Kuvendit të Shqipërisë, Ilir Meta

  lexo më shumë

 • E Hënë, 20.02.2017

  Takime të shumta bilaterale midis përfaqësuesve të Kuvendit të Kosovës dhe delegacioneve nga institucione dhe vende evropiane

  lexo më shumë

 • E Hënë, 20.02.2017

  Nga punimet e Samitit të komisioneve për punë të jashtme të parlamenteve të vendeve të Evropës

  Veseli: Ky Samit besoj se do t’i shërbej afrimit më të madh me njeri tjetrin, këmbimit të përvojave dhe hapjes së rrugëve të reja të bashkëpunimit. Nataliya Apostolova: BE-ja do të vazhdojë ta mbështesë rajonin dhe Kosovën. lexo më shumë

 

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com

Komisioni për Buxhet dhe Financa

Tel: 038 211 186

Email: asd@sadfsdf.com