Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione

 • E Hënë, 12.03.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Diskutim lidhur me çështjen privatizimit të tokave: Të ftuar Bordi i Agjencionit
Kosovar të Privatizim dhe deputeti Arbër Rexhaj - Përfaqësues i Peticionit të Fshatit Atmaxhë

 

 • E Premte, 09.03.2018 10:00
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 303
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e kaluara,
2. Organizimi i konferencës rajonale mbi pozitën e femrës në shoqëri,
3. Të ndryshme.

 

 • E Marte, 27.02.2018 10:00
 • Mbledhje e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së fundit,
2. Shqyrtimi i Peticioneve,
3. Të ndryshme.

 

 • E Hënë, 26.02.2018 10:00
 • Tryezë Salla: N-506
 •  

Tema:

Zbatimi i rekomandimeve të Institucionit të Avokatit të Popullit, nga ana e institucioneve lokale dhe qendrore, për vitin 2016

 • E Mërkure, 14.02.2018 14:15
 • Mbledhja e Komisionit Salla: N 302
 •  

Rendi i ditës:

1. Raportim në Komision - i ftuar Ministri i Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale z. Skender Reqica,

2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së fundit,

3. Njoftim lidhur me shqyrtimin e peticioneve nga Grupi Punues i Komisionit,

4. Të ndryshme.

 

Procesverbalet dhe transkripta   Raportet   Amandamentet e Projektligjeve   Të tjera  

Kontaktet

 
Selman Ymeri Pozita: Koordinator Email-i: selman.ymer[email protected] Telefoni: 038 200 10 635; 044 250 339
 
 
Sulltane Gashi Pozita: Zyrtare e fushës Email-i: [email protected] Telefoni: 038 200 10 624; 044 412 924