Lajmet e fundit

Nga takimi i Komisionit për Integrime Evropiane me shefin e Zyrës dhe Përfaqësuesin Special të BE-së në Kosovë, Tomáš Szunyog

e premte, 23.10.2020

Në Kuvendin e Kosovës u përurua pulla postare “Heroinat e Kosovës”

e enjte, 22.10.2020

Osmani: Kuvendi duhet të jetë përherë vendi ku rrëfehet historia dhe sakrifica e heroinave tona ndër vite

LEXO LAJMIN E PLOTË

Fjalimi i kryetares së Kuvendit, dr. Vjosa Osmani, me rastin e adresimit të Komisionerit të BE-së për Fqinjësi dhe Zgjerim, z. Oliver Varheliy, në seancën e Kuvendit të Republikës së Kosovës

Pyetjet të cilat nuk janë qartë të formuluara dhe janë jashtë tematikave të Kuvendit, nuk do të publikohen.

Pyetja juaj u dërgua. 

Ju faleminderit!