Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Marte, 09.10.2018 14:13

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 09.10.2018 14:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.10.2018 23:34

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.10.2018 16:24

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.10.2018 12:23

  Kryesia e Kuvendit

 • E Hënë, 08.10.2018 12:00

  Kryesia e Kuvendit