Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 18.04.2018 20:32

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.04.2018 20:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.04.2018 15:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.04.2018 15:09

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 18.04.2018 09:28

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 17.04.2018 22:04

  Kryesia e Kuvendit