Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 16.02.2018 19:51

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 16.02.2018 19:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 16.02.2018 13:20

  Kryesia e Kuvendit

 • E Premte, 16.02.2018 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 15.02.2018 10:33

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 14.02.2018 22:38

  Kryesia e Kuvendit