Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Mërkure, 25.07.2018 16:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.07.2018 15:55

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.07.2018 15:50

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.07.2018 15:40

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 25.07.2018 14:51

  Kryesia e Kuvendit

 • E Marte, 24.07.2018 19:18

  Kryesia e Kuvendit