Për të ruajtur fotografinë kliko me tastin e djathtë dhe 'save images as'

Shpalo

Kualitet i lartë Kualitet i ulët

Filtro sipas datës

          

Lloji i takimit

 • E Premte, 10.11.2017 12:08

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.11.2017 15:37

  Kryesia e Kuvendit

 • E Enjte, 09.11.2017 15:30

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.11.2017 17:03

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.11.2017 13:00

  Kryesia e Kuvendit

 • E Mërkure, 08.11.2017 12:56

  Kryesia e Kuvendit